Apteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessaApteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessa


minusta

Apteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessa

Tervetuloa tähän hyödylliseen blogiin. Tämä blogi tarjoaa sinulle käytännön tietoa apteekeista ja niiden tarjoamista monista palveluista. Sinun ei tarvitse mennä lääkäriin joka kerta, kun voit huonosti tai tarvitset jonkinlaista hoitoa. Apteekeissa ja apteekeissa on laaja valikoima tuotteita tarpeisiisi kaikissa tilanteissa, ja apteekkihenkilökunta voi antaa sinulle hyviä neuvoja. Apteekeissa on valikoima tuotteita, jotka tarjoavat lääketieteellistä tukea, sekä tuotteita kosmetiikasta ravitsemukseen ja hygieniaan ja moniin muihin. Apteekit voivat myös tarjota sinulle lääketuotteita sekä kattaa hygieniatarpeet ja kosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön. Alueesi apteekit voivat myös tarjota ympärivuorokautista palvelua, josta voit saada hoitoa hätätilanteessa. Tutustu tähän blogiin saadaksesi lisää tietoa apteekeista ja kaivetuista kaupoista löytääksesi niiden tarjoamat edut.

Kategoriat

Apteekki tarjoaa monenlaisia palveluita myös verkossa

Apteekin toiminta on muuttunut digitalisaation myötä todella paljon. Voi olla, että asiakas käy lääkärissä, saa lääkereseptin ja lääkkeet apteekista, poistumatta kertaakaan kotoaan. Kaikissa sairastapauksissa tämä ei tietenkään ole vaihtoehto, mutta monissa tapauksissa lääkärissä voi käydä hyvinkin etävastaanoton kautta. Mukavaa, että olet löytänyt apteekin palveluita käsittelevän blogin pariin. Tässä kirjoituksessa pohditaan, miten digitalisaatio on muuttanut apteekin sekä terveydenhuollon toimintaa ja minkälaisia asiointimahdollisuuksia se luo apteekin asiakkaille.

Etävastaanotto mahdollistaa lääkärissä käynnin missä tahansa

Etävastaanotolla toteutettua hoitoa kutsutaan etähoidoksi. Etähoito tarkoittaa erilaisten viestikanavien käyttämistä kommunikointiin potilaan ja lääkärin välillä niin, että heidän ei tarvitse olla samassa tilassa. Etähoito voidaan toteuttaa esimerkiksi puhelimen, videopuhelimen, suojatun sähköpostiyhteyden tai etämonitoroinnin kautta. Etähoito voi korvata perinteisen, kasvokkain tapahtuvan terveydenhoidon osittain, mutta ei kaikissa tapauksissa. Lääkärit lähettävät reseptit sähköisesti suoraan apteekkiin ja asiakkaan Omakanta-palveluun. Asiakas voi tilata nettiapteekista lääkkeet ja reseptilääkkeet kotiin tai lääkkeiden luovutusautomaattiin, oman valintansa mukaan sekä tietenkin myös perinteisellä tavalla noutaa ne itse apteekista.

Omakantapalvelu mahdollistaa monia digitaalisia terveydenhuollon palveluita

Omakanta-palvelun kautta voi hoitaa Suomessa monia omaan terveydenhuoltoon liittyviä asioita. Omakanta-palvelussa asiakas voi uusia reseptinsä ja tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon ja sieltä löytyvät myös kaikki hoitoon liittyvät kirjaukset, EU-koronatodistukset, sieltä näkee myös laboratorio- ja röntgentutkimukset ja voi myös tarkistaa, miten omia resepti- ja terveystietoja käytetään ja kuka tietoja on käsitellyt. Omakanta-palvelussa voi myös antaa luvan omien tietojen luovuttamiseen, kieltää sen sekä antaa suostumuksensa reseptitietojen luovuttamiseen toiselle eurooppalaiselle apteekille.

Verkkoapteekki palvelee monella tavalla

Verkkoapteekista saa reseptilääkkeet, itsehoitotuotteet, mutta myös neuvoja erilaisten vaivojen itsehoitoon ja samoin kuin perinteisesti apteekissa käymällä, saa verkkoapteekista myös neuvoja terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Suomessa toimivan verkkoapteekin laillisuuden voi tarkistaa luotettavasti Fimean verkkosivuilta: fimea.fi. Lääkkeiden tilaaminen verkkoapteekista on yksinkertaista ja prosessi etenee seuraavanlaisesti: ensin asiakas tunnistautuu verkkopalveluun, kirjoittaa lääketilauksen, hyväksyy ostoskorin sisällön, jonka jälkeen apteekista otetaan yhteyttä sen aukioloaikojen puitteissa, apteekki käsittelee reseptit ja tilaus ja sen hinta päivittyvät ostoskoriin, jonka jälkeen asiakas valitsee toimitus- ja maksutavan. Vastaavanlaista palvelua tarjoaa esimerkiksi Herttoniemen apteekki.