Apteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessaApteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessa


minusta

Apteekki ja apteekki on hyödyllinen ratkaisu liikkeellä ollessa

Tervetuloa tähän hyödylliseen blogiin. Tämä blogi tarjoaa sinulle käytännön tietoa apteekeista ja niiden tarjoamista monista palveluista. Sinun ei tarvitse mennä lääkäriin joka kerta, kun voit huonosti tai tarvitset jonkinlaista hoitoa. Apteekeissa ja apteekeissa on laaja valikoima tuotteita tarpeisiisi kaikissa tilanteissa, ja apteekkihenkilökunta voi antaa sinulle hyviä neuvoja. Apteekeissa on valikoima tuotteita, jotka tarjoavat lääketieteellistä tukea, sekä tuotteita kosmetiikasta ravitsemukseen ja hygieniaan ja moniin muihin. Apteekit voivat myös tarjota sinulle lääketuotteita sekä kattaa hygieniatarpeet ja kosmetiikkaa jokapäiväiseen käyttöön. Alueesi apteekit voivat myös tarjota ympärivuorokautista palvelua, josta voit saada hoitoa hätätilanteessa. Tutustu tähän blogiin saadaksesi lisää tietoa apteekeista ja kaivetuista kaupoista löytääksesi niiden tarjoamat edut.

Kategoriat

Mikroneulaus saattaa olla toimiva hoitomuoto moniin iho-ongelmiin


Erilaisia ihonhoito metodeja on paljon ja ajoittain tulee aina uusia trendejä, joiden kokeileminen kiinnostaa monia. Tällä hetkellä suosiossa on ihon mikroneulaaminen, josta moni on löytänyt apua erilaisiin iho-ongelmiin tai saanut iholleen uutta hehkua ja nuorekkuutta. Mistä tässä menetelmässä oikein on kyse ja kenelle sitä suositellaan? Tervetuloa blogin pariin lukemaan aiheesta lisää, sillä tämän kertaisen kirjoituksemme aiheena on mikroneulaus.

Ihon mikroneulaus – mitä hoidossa tehdään

Monet hakevat mikroneulauksesta apua esimerkiksi ihon juonteisiin, arpiin ja epätasaisuuteen. Mikroneulauksen sanotaan madaltavan aknearpia ja juonteita sekä vahvistavan ihoa ja palauttavan sen kimmoisuutta. Mikroneulauksen sanotaan kiihdyttävän ihon kollageenin tuotantoa ja parantavan hoidoissa käytettävien tuotteiden imeytymistä ihoon. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä reikiä mikroneulauslaitteen tai rullan pienillä neuloilla, joiden pituus vaihtelee henkilöstä ja ongelmasta riippuen. Neulat ylettyvät ihon dermikseen eli verinahkaan asti ja niillä aiheutetaan pieni ja hallittu mikrotrauma, jonka sanotaan aktivoivan ihon omia puolustusmekanismeja ja siten lisäävän sen kollageenin tuotantoa.  Mikroneulaushoito ei välttämättä tunnu mukavalta ja se saattaa myös hieman kirpaista, kivun määrä riippuu myös asiakkaan omasta kivunsietokyvystä.

Mihin iho-ongelmiin mikroneulauksesta on saatu apua

Mikroneulauksesta moni on saanut apua esimerkiksi aknearpiin, maksaläiskiin ja ihon juonteisiin. Sen sanotaan myös parantavan ihon kosteustasapainoa, pienentävän ihohuokosia ja lisäävän ihon kimmoisuutta. Usein suositellaan useampaa hoitokertaa, varsinkin isompiin ihon ongelmiin. Mikroneulaus ei sovi kaikille ja kannattaakin varmistaa sen sopivuus omalta lääkäriltä. Mikroneulausta ei suositella esimerkiksi raskaana oleville ja tiettyjä lääkityksiä käyttäville henkilöille. Mikroneulauksen voi tehdä myös kotona, mutta kannattaa olla todella tarkkana hygienian kanssa, joka voi olla vaikeaa toteuttaa kotona riittävän tarkasti. Kotona neulatessa välineiden laadukkuus ja oikea neulaustekniikka saattavat myös olla haasteena. Hygieniasta, laadukkaista välineistä ja oikeasta tekniikasta ei kannata missään tapauksessa tinkiä, ettei vaurioita ihoaan. Ihon hoidossa kannattaa myös aina muistaa terveellinen j a monipuolinen ravinto, joka vaikuttaa ihoon sisältä päin. Kannattaa varmistaa, että ruokavaliossa on tarpeeksi vitamiineja, proteiineja ja kasviksia, joista iho saa tarvitsemiansa vitamiineja ja kollageenia. Iho-ongelmissa ja ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä kannattaa aina kääntyä asiantuntijan puoleen. Mikroneulausta on tarjoaa esimerkiksi Kalasataman Apteekki.